AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbe kurşun yemek

Kahve falında kalbe kurşun yemek

Kahve falında kalbe kurşun yemek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbe kurşun yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Kahve falında kalbe kurşun yemek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ kalp yemek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalpli pasta yemek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kalpli çikolata yemek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Kahve falında kalp yemek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafadan kurşun yemek kesesinin her daim dolu kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında kurşun yemek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan kurşun yemek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir