AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun mermisi görmek

Kahve falında kurşun mermisi görmek

Kahve falında kurşun mermisi görmek kazancının sürekli artacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun mermisi gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Kahve falında kurşun mermisi görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun mermi görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına yorulur.

Kahve falında mermi çıkarmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Kahve falında top mermisi atmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine inanılır.

Kahve falında mermiyi eline almak yaşamın kolaylaşacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasına mermi yemek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, küslüklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında tabanca mermisi görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde mermi görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir