AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunu bitmek

Kahve falında kurşunu bitmek

Kahve falında kurşunu bitmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunu bitmek gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında kurşunu bitmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinde tüy bitmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında benzini bitmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında mermisi bitmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dilde tüy bitmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında kurşun toplamak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kusmak saygınlığına da saygınlık katacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafadan kurşun yemek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir