AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mantosunu giymek

Kahve falında başkasının mantosunu giymek

Kahve falında başkasının mantosunu giymek beklenilen takdiri alacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunların üstüste geleceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulur.

Kahve falında başkasının mantosunu giymek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Kahve falında mor manto giymek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir manto giymek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında mavi manto giymek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah manto giydiğini görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya alamet eder.

Kahve falında kürk manto giymek sorunlarının da çözüleceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında uzun manto giymek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi manto giymek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kürklü manto giymek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir