AnaSayfa / Genel / Kahve falında manto giymek

Kahve falında manto giymek

Kahve falında manto giymek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında manto giymek gördüyseniz:

  • Sakinlik ön planda olmazsa sorun çıkabilir.

Kahve falında yeni manto giymek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında mor manto giymek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mavi manto giymek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında manto giymek ertelenen bir tatile çıkılacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kürk manto giymek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürk manto giymek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret eder.

Kahve falında kirmizi manto giymek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında siyah manto giydiğini görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir