AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir manto giymek

Kahve falında yeni bir manto giymek

Kahve falında yeni bir manto giymek kötü halin son bulacağına, işinde ustalaşacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir manto giymek gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında yeni manto giymek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir manto giymek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni manto görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi manto giymek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında kürklü manto giymek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında deri manto giymek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında manto giymek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor manto giymek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir