AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk görmek

Kahve falında kürk görmek

Kahve falında kürk görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yeni işlere girişileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürk gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kürk almak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kürkü görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kürk görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına inanılır.

Kahve falında kürklü çizme görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kürk görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürk satın almak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında kürk giymiş kadın görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kürk giymek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir