AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürklü çizme görmek

Kahve falında kürklü çizme görmek

Kahve falında kürklü çizme görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, güç ve kudret kazanacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında kürklü çizme gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında kürklü çizme görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kürk giymek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, makamının ve ününün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürk ceket giymek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kürk giymek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kürk giymek ortak işlere gireceğine, rızkının çeşitleneceğine alamet eder.

Kahve falında leopar desenli kürk görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, gururlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürk giydiğini görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürklü yelek görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir