AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kürk görmek

Kahve falında kırmızı kürk görmek

Kahve falında kırmızı kürk görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kürk gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında kırmızı kürk görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kürk giymek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Kahve falında kedi kürkü görmek zararların yakında telafi edileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kürk giydiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında samur kürk görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürk ceket görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kürk görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kürk ceket giymek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir