AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk satın almak

Kahve falında kürk satın almak

Kahve falında kürk satın almak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kürk satın almak gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kürk satın almak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kürklü şapka görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Kahve falında kürk giydiğini görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kürk ceket giymek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek bol kazanç getireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kürk görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürklü yelek görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir