AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk almak

Kahve falında kürk almak

Kahve falında kürk almak güzel bir hayat geçireceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kürk almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Kahve falında ayı kürkü görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kürk giymek iyi geçineceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kürk giymiş kadın görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kürk giydiğini görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalettir.

Kahve falında kürk ceket görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı kürk görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında kürk ceket giymek bir rahat yüzü görmeyeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında kürk görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir