AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum ve kürek görmek

Kahve falında kum ve kürek görmek

Kahve falında kum ve kürek görmek işlerini düzene sokacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kum ve kürek gördüyseniz:

  • Maddi konularda bolluk getiren bir haber veya yeni bir işin başlangıcı olabilir.

Kahve falında kürekle kum atmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum ve kürek görmek yani babasına benzeyeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına inanılır.

Kahve falında sandal küreği görmek iftiraya maruz kalınacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında elinde kürek görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürek kazma görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında süpürge kürek görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kürekle kömür atmak bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir