AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürekle kar temizlemek

Kahve falında kürekle kar temizlemek

Kahve falında kürekle kar temizlemek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işarettir.

Kahve falında kürekle kar temizlemek gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Kahve falında kürekle kar temizlemek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, tecrübe sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kürekle kar atmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında tahta kürek görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandalda kürek çekmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sandalla kürek çekmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında kürekle toprak atmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde kürek çekmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında sapsız kürek görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir