AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek sevgi ve hürmet göreceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında kurana yemin ettirmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranla yemin etmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurana yemin etmek attığı her adımı düşüneceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir