AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek gördüyseniz:

  • Tüm bilgilere ulaşmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza inanılır.

Kahve falında kurana yemin ettirmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kurana yemin etmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir