AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran ezmek

Kahve falında kuran ezmek

Kahve falında kuran ezmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran ezmek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Kahve falında kuran ezmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında kuranı ezmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fareyi ezdiğini görmek kafasının da rahat edeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında civciv ezmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Kahve falında kediyi ezmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, yeni işlere atılacağına işaret eder.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında nohut ezmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına yorulur.

Kahve falında arabayla birini ezmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir