AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut ezmek

Kahve falında nohut ezmek

Kahve falında nohut ezmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, zenginliğe sahip olunacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nohut ezmek gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında nohut ezmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek ezmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalettir.

Kahve falında böcek ezmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında köpeği ezmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında taş ezmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm ezmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla birilerini ezmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını ezmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir