AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi ezdiğini görmek

Kahve falında fareyi ezdiğini görmek

Kahve falında fareyi ezdiğini görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, güvensizliğini yeneceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi ezdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek hayat boyu çok sevileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin kafasını ezmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında fareyi ezmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek işlerindeki karın artacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında fareyi ezdiğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fare ezdiğini görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ezmek işinin gücünün de rast gideceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında fare kafası ezmek pek çok fırsatı kaçıracağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir