AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv ezmek

Kahve falında civciv ezmek

Kahve falında civciv ezmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Kahve falında civciv ezmek gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Kahve falında civciv ezmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulur.

Kahve falında arabayla köpek ezmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek kız çocuğunun olacağına, yenileceğine işaret eder.

Kahve falında örümcek ezmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan ezmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla ezmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kafasını ezmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında köpek ezdiğini görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir