AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe su doldurmak

Kahve falında küpe su doldurmak

Kahve falında küpe su doldurmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, mevki kazanacağına yorulur.

Kahve falında küpe su doldurmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle uyumlu hareket edebilmek için çok fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında küpe su doldurmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mezara su dolmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, geniş bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında kavanoza su doldurmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su doldururken görmek işlerin yoluna gideceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletten su doldurmak bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damacanaya su doldurmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplara su doldurmak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir