AnaSayfa / Genel / Kahve falında su doldururken görmek

Kahve falında su doldururken görmek

Kahve falında su doldururken görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yenileneceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, saygınlık kazanacağına delalettir.

Kahve falında su doldururken gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Kahve falında kavanoza su doldurmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında içme suyu doldurmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürahiye su doldurmak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında bir bardak su doldurmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bidonlara su doldurmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kovalara su doldurmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına inanılır.

Kahve falında su dolmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir