AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su doldurmak

Kahve falında çeşmeden su doldurmak

Kahve falında çeşmeden su doldurmak önemli kararlar alınacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak varolan borçların ödeneceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmede su doldurmak zenginliğinin süreceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir