AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara su dolmak

Kahve falında mezara su dolmak

Kahve falında mezara su dolmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara su dolmak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Kahve falında mezarlıktan su doldurmak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara su dolmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar doldurmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında kaplara su doldurmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan su doldurmak Allah’a dua edeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin su doldurduğunu görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir