AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoza su doldurmak

Kahve falında kavanoza su doldurmak

Kahve falında kavanoza su doldurmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, zorlukları atlatacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoza su doldurmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kavanoza su doldurmak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kavanozda su görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu kavanoz görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavanoz görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında kavanozda yılan görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kavanozda reçel görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kavanoz almak maddi zararlara uğrayacağına, bekar ise evleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir