AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletten su doldurmak

Kahve falında tuvaletten su doldurmak

Kahve falında tuvaletten su doldurmak rızkın gittikçe azalacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, bunun şans olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tuvaletten su doldurmak gördüyseniz:

  • Sizin yapmanız gereken işleri başkalarının yapmasını beklemeyin veya başkalarına güvenerek bazı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında tuvaletten su doldurmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tuvaletin dolduğunu görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bidona su doldurmak fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya işarettir.

Kahve falında sürahiye su doldurmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, işlerin yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su doldurmaya gitmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında su doldurup içmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya su doldurmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir