AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplara su doldurmak

Kahve falında kaplara su doldurmak

Kahve falında kaplara su doldurmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, sıkıntısının biteceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplara su doldurmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Kahve falında kaplara su doldurmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulur.

Kahve falında çukura su doldurmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardağa su doldurmak psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında bidona su doldurmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çantaya su doldurmak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryuma su doldurmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin su dolduğunu görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, işlerinin ağırlaşacağına delalettir.

Kahve falında damacanaya su doldurmak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, hastalıktan şifa bulmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir