AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker kepi görmek

Kahve falında asker kepi görmek

Kahve falında asker kepi görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, her daim temkinli olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında asker kepi gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili problemlerle uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında asker kepi takmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, ardından bu kişiye açılacağına delalet eder.

Kahve falında asker kepi görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kep giydiğini görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet eder.

Kahve falında mezuniyet kep görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kep takmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kep ve cübbe giymek maddi çıkmazların biteceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında kep taktığını görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kolaylık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kep görmek işsiz ise işe gireceğine, hastalıklarının azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir