AnaSayfa / Genel / Kahve falında kep ve cübbe giymek

Kahve falında kep ve cübbe giymek

Kahve falında kep ve cübbe giymek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kep ve cübbe giymek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kep ve cübbe giymek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kep giydiğini görmek üzüntülerin gideceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker kepi takmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına delalet eder.

Kahve falında kep takmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında kep görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker kepi görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine yorulur.

Kahve falında mezuniyet kepi görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kep taktığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir