AnaSayfa / Genel / Kahve falında kep görmek

Kahve falında kep görmek

Kahve falında kep görmek ticaretinin hızlanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kep gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kep takmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kep görmek içinin huzurla dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kep takmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kep giydiğini görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında kep taktığını görmek kendi işinin patronu olunacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında mezuniyet kepi görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında asker kepi takmak endişe verici olaylar yaşanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kep töreni görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir