AnaSayfa / Genel / Kahve falında kep giydiğini görmek

Kahve falında kep giydiğini görmek

Kahve falında kep giydiğini görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, dertlerinden arınacağına, adını aklamayı başaracağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kep giydiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Kahve falında kep giydiğini görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kep ve cübbe giymek büyük başarılara imza atacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kep taktığını görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kep atmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kep görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kep görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kep takmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mezuniyet kep görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir