AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker kepi takmak

Kahve falında asker kepi takmak

Kahve falında asker kepi takmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Kahve falında asker kepi takmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Kahve falında asker kepi takmak istediklerini elde etmeyi başaracağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında asker kepi görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kep takmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kep takmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kep giydiğini görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, çok uğraş vereceğine alamet eder.

Kahve falında mezuniyet kep görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında kep ve cübbe giymek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet kepi görmek işlere nazar değeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir