AnaSayfa / Genel / Kahve falında kep taktığını görmek

Kahve falında kep taktığını görmek

Kahve falında kep taktığını görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kep taktığını gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Kahve falında kep taktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kep giydiğini görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında asker kepi takmak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kep görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kep töreni görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında asker kepi görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kep atmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kep takmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir