AnaSayfa / Genel / Kahve falında kep takmak

Kahve falında kep takmak

Kahve falında kep takmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kep takmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında kep takmak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kep takmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker kepi takmak yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kep görmek işinden ekmeğinden olacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kep görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet kepi görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kep töreni görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kep taktığını görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir