AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezuniyet kep görmek

Kahve falında mezuniyet kep görmek

Kahve falında mezuniyet kep görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında mezuniyet kep gördüyseniz:

  • Değişiklik yaparken doğru kanallarla ilgilenmemeniz uyumsuzluk sorunları yaratabilir.

Kahve falında mezuniyet kep görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet kepi görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında mezuniyet töreni görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, parasının azalacağına yorulur.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında mezuniyet partisi görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek göğüs germek zorunda kalınacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet elbisesi görmek canının kıymetini bileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir