AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumru yakalamak

Kahve falında kumru yakalamak

Kahve falında kumru yakalamak kalp kıracağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kumru yakalamak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Kahve falında kumru yakalamak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumru yumurtası görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde kumru kuşu görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kumru görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulur.

Kahve falında ölü kumru görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çift kumru görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kumru yuvası görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sermayesini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kumru görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir