AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kumru görmek

Kahve falında ölü kumru görmek

Kahve falında ölü kumru görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kumru gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölü kumru görmek ev içinde mutluluğun artacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kumru ölüsü görmek rızkın ve kazancın artacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumruya yem vermek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, endişelerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında hasta kumru görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kumru öldürmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kumru yakalamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek kötü haberler alınacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde kumru görmek yeni bir hayata başlayacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir