AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kumru kuşu görmek

Kahve falında evde kumru kuşu görmek

Kahve falında evde kumru kuşu görmek zafer elde edileceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, devlete hizmet etmeye, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalettir.

Kahve falında evde kumru kuşu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Kahve falında evde kumru kuşu görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumru kuşları görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek kolay kolay pes etmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde kumru görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulur.

Kahve falında kumru görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumru görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, neşeli zamanların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kumru yakalamak saygı değer bir konuma çıkacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında yavru kumru görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir