AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumru yumurtası görmek

Kahve falında kumru yumurtası görmek

Kahve falında kumru yumurtası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine yorulur.

Kahve falında kumru yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla paylaşımcı olabilir.

Kahve falında kumru yumurtası görmek çok sayıda borca gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, büyük bir yenilgi alacağına inanılır.

Kahve falında kumru yuvası görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumru öldürmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çifte kumru görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumru görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında kumru beslemek sevilen birinin geleceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kumru görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, mutlulukların yarım kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir