AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kumru görmek

Kahve falında evde kumru görmek

Kahve falında evde kumru görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, doktordan doktora koşturacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde kumru gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında evde kumru görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalettir.

Kahve falında evde kumru kuşu görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, dinamik olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kumru görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru beslemek aşama göstermeyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına inanılır.

Kahve falında kumru yakalamak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumru görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumru yuvası görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah kumru görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir