AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumru yuvası görmek

Kahve falında kumru yuvası görmek

Kahve falında kumru yuvası görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Kahve falında kumru yuvası gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra her şeyin yoluna gireceğini bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında kumru yuvası görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir çift kumru görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında kumruya yem vermek başına çok güzel olaylar geleceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kumru öldürmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi kumru görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işaret eder.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek itibar kaybedeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru yakalamak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kumru görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir