AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kumru görmek

Kahve falında beyaz kumru görmek

Kahve falında beyaz kumru görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kumru gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Kahve falında beyaz kumru görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumru yumurtası görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kumru görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kumru görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çifte kumru görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kumru öldürmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kumru görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, dişe diş savaşacağına inanılır.

Kahve falında hasta kumru görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir