AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift kumru görmek

Kahve falında bir çift kumru görmek

Kahve falında bir çift kumru görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, çektiği yokluğun unutulacağına delalet eder.

Kahve falında bir çift kumru gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Kahve falında bir çift kumru görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında kumru yuvası görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kumru görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kumru kuşu öldürmek aksine daha da zorlaştıracağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işarettir.

Kahve falında kumru öldürmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumru görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde kumru görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında çifte kumru görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir