AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, dertlerinden kurtulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yeni bir hayat kurulacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek gördüyseniz:

  • Bırakın cevaplar daha sonra gelsin veya olaylar daha sonra istediğiniz yolda ilerlesin.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı su içmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında şifalı sular görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı suya girmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, çekilen acıların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında şifalı su dağıtmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şifalı su görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında şifalı taş görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir