AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin suyundan içmek

Kahve falında birinin suyundan içmek

Kahve falında birinin suyundan içmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin suyundan içmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylere daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında muslukta su içmek yaşamını daha iyi planlayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında hacca gidip zemzem suyu içmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında tatlı deniz suyu içmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında büyülü su içmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vişne meyve suyu içmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, karalar bağlayacağına işarettir.

Kahve falında mısır suyu içmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında nehirden su içmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında avuçtan su içmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir