AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum taşımak

Kahve falında kum taşımak

Kahve falında kum taşımak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kum taşımak gördüyseniz:

  • Gereken değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Kahve falında çuvalla kum taşımak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyonla kum taşımak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum torbası taşımak herkes tarafından saygı göreceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında traktörle kum taşımak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kum taşımak fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine inanılır.

Kahve falında sırtında kum taşımak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kum üzerinde yatmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir