AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum oynamak

Kahve falında kum oynamak

Kahve falında kum oynamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, parasız kalacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kum oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında deniz kumuyla oynamak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumda oynamak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, en küçük sorunda parlayacağına işaret eder.

Kahve falında kum oynamak sorunların çözüme kavuşacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında kamyonla kum görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumun üstüne düşmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı içinde kum görmek haksızlıklara uğranılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince kum görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı kum görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir