AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumda oynamak

Kahve falında kumda oynamak

Kahve falında kumda oynamak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumda oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin planlarını bozacak olsanız bile hız kesmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kumda oynamak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kumuyla oynamak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kum oynamak yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kum görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu kum görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, engel teşkil edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kum elemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına tabir olunur.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir