AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum tepesine tırmanmak

Kahve falında kum tepesine tırmanmak

Kahve falında kum tepesine tırmanmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Kahve falında kumdan tepeye tırmanmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında taşlı tepeye tırmanmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bir tepeye tırmanmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir