AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum elemek

Kahve falında kum elemek

Kahve falında kum elemek diploma ve meslek sahibi olacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum elemek gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Kahve falında kum elemek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kum elediğini görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına delalettir.

Kahve falında buğday elediğini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında toprak elediğini görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında un elemek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ekin elemek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek elemek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına alamet eder.

Kahve falında buğday elemek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir