AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kumuyla oynamak

Kahve falında deniz kumuyla oynamak

Kahve falında deniz kumuyla oynamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kumuyla oynamak gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Kahve falında deniz kumuyla oynamak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kum oynamak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, daha pozitif biri olacağına işaret eder.

Kahve falında kumda oynamak bereket ve zenginlik elde edeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında denizden kum çıkarmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı deniz kumu görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında deniz kumuna batmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kum görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kumdan deniz görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir